Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:18

بیسکویت فنجاني بادام زميني

بیسکویت فنجاني بادام زميني

shooroshirin

0 0

متوسط

15 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 15 عدد

شكلات شيري آبکرده ..................... 340 گرم

كرة بادام زميني............... يك‌دوم پيمانه

بيسكويت شكلاتي آسياب كرده ........... 200 گرم

 آشپزباشی - مهدیس رحیمیان:

روش‌تهیه

قالب ميني مافن را با كپسول‌های كاغذي بپوشانيد و قدری از شكلات شيري را درون آن بريزيد و بگذاريد اندکی سفت شود. آن‌گاه در هر قالب، 1 قاشق سوپخوري كرة بادام زميني روي شكلات بریزید و قدری بيسكويت خرد كرده به آن بیفزائید. سپس با باقیماندة شكلات شيري روي مواد را بپوشانيد و قالب را در یخچال بگذارید تا شکلات كاملا سفت شود. حالا بیسکویت فنجانی را با  بادام زميني بیارائید.

برچسب ها: بیسکوییتآموزش شیرینی پزیطرز تهیهبیسکویت فنجاني بادام زمينيطرز تهیه بیسکویت فنجاني بادام زميني تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است