آشپزباشی- انسیه حافظی
پوست سیبها را بگیرید و دانهی آنها را جدا كنید. بعد سیبهای پوست گرفته را خرد نمائید. آنگاه گیلاسها را نصف كنید و هستهی آنها را درآورید. سپس سیب، گیلاس، آب و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. پس از 15 دقیقه، شكر را بیفزائید و صبر كنید تا شكر با حرارت ملایم حل شود.
بعد به مدت 30 دقیقه آن را بجوشانید تا شربت آن قوام آید. اكنون مربا را در شیشهی استریل كرده بریزید، درِ آن را محكم ببندید و در جای خنك نگهداری كنید.
یادآوری: چنانچه از سیب كوچك استفاده میكنید، میتوانید مربا را با میوههای درسته نیز تهیه نمائید.