آشپزباشی
گل سرخ را تمیز كنید و در الك بریزید تا خردههایش گرفته شود و گلبرگهای درسته و سالم باقی بماند.
آنگاه شكر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بگذارید تا شكر حل شود.
سپس آن را بجوشانید تا شربت كمی غلیظ ولی قوام نیاید!
حالا جوهر لیمو و گل را درون شربت بریزید و به مدت تقریبی 10 دقیقه بجوشانید.
بعد روی آن دمكنی بگذارید و سه روز كنار بگذارید تا شربت كاملاً جذب گل شود.
اینك مربا را در شیشهی استریل و داغ بریزید، درش را محكم ببندید و در جای خنك نگه دارید.