آشپزباشی- سحر سامانی
پوست سیبها را بگیرید و دانههای آن را خارج كنید سپس به قطعات ریز خرد كنید. حالا سیبها، توتفرنگی و آب را با هم مخلوط و داخل ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا بجوشد (در حدود نیم ساعت).
اكنون مخلوط میوه را اندازهگیری نمائید و به ازای هر یك پیمانه مخلوط میوه، سهچهارم پیمانه شكر در نظر بگیرید. اینك مخلوط میوهها و شكر را به همراه آبلیمو درون ظرف قبلی منتقل كنید و دوباره روی اجاق قرار دهید.
حرارت را ملایم كنید تا زمانی كه شكر حل شود. سپس بگذارید مخلوط بجوشد (حدود 15 دقیقه) تا زمانیكه كاملا به قوام برسد. حالا مارمالاد داغ را داخل شیشه استریل شده داغ بریزید و در آن را ببندید.