آشپزباشی - تحریریه آشپزباشی
آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بجوشانید. آنگاه کیسههای چای را بیفزائید و 5 دقیقه صبر کنید.
سپس باقیمانده مواد لازم را به جز آبلیمو و عسل، به چای بیفزائید و بگذارید چای دم بکشد. همینکه چای ولرم شد، کیسههای چای را درآورید و عسل و آّبلیمو را به آن افزوده و مخلوط کنید.
اکنون چای را در یخچال نگه دارید تا خنک شود. چنانچه مایلید که چای عطر و طعم قویتری داشته باشد، نعنا، پوست لیمو و زنجفیل را از آن خارج نکنید.
اگر مایلید که چای طعم ملایمی داشته باشد پس از درآوردن کیسههای چای نوشیدنی را صاف کنید و چای را برای پذیرائی، در لیوانهای مناسبی بریزید و با یخ، حلقههای لیمو و نعنا بیارائید.