تحریریه آشپزباشی
تخم گشنیز را بشوئید و حدود نیم ساعت در آب بخیسانید و بعد در صافی بریزید. آنگاه تخمگشنیز را همراه با آبلیمو، زنجفیل، آناناس، آب و شربت در شیشهای دردار بریزید شیشه را خوب تکان دهید تا نوشیدنی کاملا مخلوط شود.
سپس در لیوانهای مناسب پذیرائی، یخ و عسل بریزید و نوشیدنی را بیفزائید.
یادآوری: برای تهیه شربت ساده، یک پیمانه شکر را همراه با سه چهارم پیمانه آب در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود.
آنگاه شربت را ده دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید و پس از خنک شدن، در شیشه دردار و مناسبی بریزید و در یخچال نگه دارید میزان مصرف شربت به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد.