آشپزباشی- هومن سلیمی
آب سیب، آب كمپوت گلابی و یخ را، در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید. آنگاه زنجفیل، آب لیموترش و دلستر لیمو را، با هم مخلوط نمائید و به پورهی سیب و گلابی بیفزائید. سپس با حلقههای لیموترش تزئین كنید و بنوشید.
آب سیب 250 میلیلیتر
آب كمپوت گلابی 150 میلیلیتر
یخ یك و یكدوم پیمانه
زنجفیل رنده كرده 2 قاشق چایخوری
آبلیمو ترش تازه 80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
دلستر لیموئی 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
آشپزباشی- هومن سلیمی
آب سیب، آب كمپوت گلابی و یخ را، در پارچ دستگاه مخلوطكن بریزید و پوره كنید. آنگاه زنجفیل، آب لیموترش و دلستر لیمو را، با هم مخلوط نمائید و به پورهی سیب و گلابی بیفزائید. سپس با حلقههای لیموترش تزئین كنید و بنوشید.