تحریریه آشپزباشی
هلوها را از وسط نصف کنید پوست و هسته آنها را درآورید. آنگاه شکر و یک و یکدوم پیمانه از آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود و شربت بجوشد.
سپس هلوها را درون این شربت بریزید، وانیل را بیفزائید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه بجوشانید. حالا به کمک بلندر هلوهای درون شربت را پوره کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
اکنون باقیمانده آب را بجوشانید و از روی حرارت بردارید. سپس چای کیسهای را درون آب جوش بریزید، رویش را بپوشانید و 5-6 دقیقه کنار بگذارید تا چای دم بکشد.
اینک پوره هلو را صاف کنید، کیسههای چای را درآورید و چای را به شربت هلو بیفزائید. آنگاه چای هلو را در یخچال نگه دارید تا کاملآ سرد شود.
حالا عسل را به آن بیفزائید و درون لیوانهای مناسب پذیرائی یخ بریزید. اکنون نوشیدنی را بیفزائید و در صورت دلخواه آن را با هلو و برگ نعنا بیارائید.