تحریریه ماهنامه آشپزباشی – مریم امیری
نعنا و زنجفیل را در قوری كه بهتر است از جنس چینی یا شیشهای باشد، بریزید و آب را به آن بیفزائید. آنگاه قوری را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دمنوش بجوشد.
سپس قوری را از روی حرارت مستقیم بردارید و روی بخار كتری یا سمار بگذارید و دمنوش را 10 دقیقه دم كنید.
حالا حلقههای لیمو را نیز درون قوری بریزید و 3 دقیقه دیگر نوشیدنی را دم كنید.
اكنون دمنوش را برای پذیرائی در فنجانهای مناسب بریزید، عسل را به آن بیفزائید و با برگ نعنا و لیموترش بیارائید.
یادآوری: مصرف دمنوش نعنا و زنجفیل برای رفع خستگی بسیار مفید و نشاطآور است.