آشپزباشی - مترجم معصومه غلامی
موز، انبه و آب پرتقال را درون پارچ مخلوط کن بریزید و دستگاه را با دور تند روشن کنید تا مخلوط صاف و یکدستی بدست آید.
آنگاه مخلوط فراهم کرده را درون لیوان های مناسب پذیرائی بریزید به گونهای که نیمی از لیوان پر شود.
سپس توت فرنگی و ماست یونانی را درون پارچ مخلوط کن بریزید و با دور تند هم بزنید تا صاف و یکدست شود.
چنانچه مخلوط به دست آمده خیلی سفت بود، قدری شیر به آن بیفزائید. اینک مخلوط ماست و توتفرنگی را نیز درون لیوانها روی اسموتی انبه بریزید و میل کنید.