Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 13:06

شربت سکنجبین و خیار

شربت سکنجبین و خیار

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم شربت سکنجبین برای 4 نفر:

شكر ................  ۱ كیلوگرم

سركه سفید .............۲۰۰ میلی لیتر

نعنا تازه  .............. یک دسته كوچک

آب  ..................  ۲ تا ۳ پیمانه

 

 شربت سكنجبین خیار :

شربت سكنجبین  ............. ۱ پیمانه

آب یخ  ................ ۴ پیمانه

یخ خرد شده  ............. ۱ پیمانه

خیار   ............... ۳ عدد

روش تهیه:

شكر را با ۲ تا ۳ پیمانه آب در ظرفی لعابی ریخته و بجوشانید، سپس از صافی عبور دهید. نعنا را شسته و به صورت دسته درآورید و به كمک یک رشته نخ ببندید و داخل شربت گذاشته و مجددا بجوشانید تا شربت غلیظ شود(در اصطلا ح، قوام آید). سپس سركه را اضافه كنید و بگذارید چند جوش بزند، بعد شربت را از روی حرارت بردارید و مجددا آن را صاف كنید (از صافی رد كنید) و در شیشه در بسته نگهداری كنید.

 

روش تهیه شربت سكنجبین خیار :

شربت سكنجبین را با آب یخ مخلوط كنید و داخل یک كاسه بزرگ ریخته، یخ خرد شده را اضافه نمایید. سپس خیارها را كه خوب شسته اید با پوست، رنده درشت كرده و داخل شربت بریزید و در لیوان های شربت خوری سرو نمایید.

 

نكته: می توان داخل قالب های كوچک یخ یک برگ نعنا تازه گذاشته و بعد آب بریزید و در فریزر گذاشته تا یخ بزند در این صورت شما یخ های نعنایی زیبایی خواهید داشت.

 

نكته: در تهیه این شربت حتما از حرارت ملا یم استفاده كنید تا شربت ناگهان  سر نرود.

برچسب ها: شربت سکنجبینطرز تهیه شربت سکنجبینشربت سکنجبین با خیارشربت سکنجبین با خیار رنده شدهشربت سکنجبین عسلی تعداد بازديد: 729 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است