تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
گلبرگهای رز را همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و گلبرگها را با دست خرد كنید.
آنگاه آبلیمو و آب را بیفزائید و هم بزنید تا شكر حل شود. سپس روی ظرف را بپوشانید و شربت را دستكم 4-5 ساعت، در یخچال نگهدارید.
اكنون شربت را صاف كنید و همراه با یخ در لیوان مناسبی بریزید و میل كنید.
یادآوری1: بهتر است شربت گلسرخ را یك شب در یخچال نگه دارید تا طعم و رنگش بهتر شود.
یادآوری2: این شربت یكی از نوشیدنیهای معروف كشور تركیه است.