تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
كیسههای چای را در دو فنجان آب جوش بریزید و كنار بگذارید تا دم بكشد. آنگاه آب لیموها را بگیرید و كنار بگذارید.
سپس برشهای لیمو، آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بجوشانید تا شكر حل شود.
حالا لیمو را از شربت درآورید و آّبلیمو و وانیل را به آن بیفزائید.
اكنون چای و آب آناناس را نیز درون شربت لیمو بریزید و در یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود.
اینك پانچ آناناس را در لیوانهای مناسب پذیرائی، بریزید و با یخ میل كنید.