مواد لازم
زردآلوی رسیده بدون هسته................... 250 گرم
شکر................ 250 گرم
آب............... نیم لیتر
گلاب................ یک قاشق غذا خوری
زعفران (اختیاری)............... به میزان لازم
طرز تهیه
زردآلوها را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
200 گرم از شکر را با ۲۰۰ میلی لیتر آب به مدت نیم ساعت روی حرارت بگذارید. اگر در این مدت روی آب کف جمع شد با قاشق آن را جمع کنید.
بعد از نیم ساعت زردآلوها را از شربت خارج کنید.
50 گرم باقی مانده شکر و باقیمانده آب را به شربت اضافه کنید و با حرارت بیشتر آن را بجوشانید تا به قوام دلخواه برسد.
برای خوش رنگ تر شدن شربت ، زعفران ساییده را به شهد اضافه کنید.
زمانی که شربت به قوام دلخواه رسید، گلاب را اضافه کنید.
شربت را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن، داخل بطری بریزید و در یخچال نگهداری کنید.