Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 22 آذر 1403 - 17:33

شربت زردآلو

شربت زردآلو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

زردآلوی رسیده بدون هسته................... 250 گرم

شکر................  250 گرم

آب............... نیم لیتر

گلاب................ یک قاشق غذا خوری

زعفران (اختیاری)............... به میزان لازم



طرز تهیه

زردآلوها را به تکه های کوچک تقسیم کنید.

200 گرم از شکر را با ۲۰۰ میلی لیتر  آب  به مدت نیم ساعت روی حرارت بگذارید. اگر در این مدت روی آب کف جمع شد با قاشق آن را جمع کنید.

بعد از نیم ساعت زردآلوها را از شربت خارج کنید.

50 گرم باقی مانده شکر و  باقیمانده آب را به شربت اضافه  کنید و با حرارت بیشتر آن را بجوشانید تا به قوام دلخواه برسد.

برای خوش رنگ‌ تر شدن شربت ، زعفران ساییده را به شهد اضافه کنید.

زمانی که شربت به قوام دلخواه رسید، گلاب را اضافه کنید. 

شربت را از روی حرارت بردارید  و بعد از خنک شدن، داخل بطری بریزید و در یخچال نگهداری  کنید.

برچسب ها: نوشیدنیزردآلوزعفرانگلاب تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟ب

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است