Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 31 خرداد 1403 - 12:58

نودل سنگاپوری

نودل سنگاپوری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

موادلازم برای 6 تا 8 نفر 

کره به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده 1 عدد

سینه مرغ 2 تکه

سس سویا 1 قاشق سوپخوری

فلفل قرمز به میزان لازم

پیاز خلالی 1 عدد

هویج خلالی 100 گرم

پیازچه 3 ساقه

فلفل دلمه سبز خلالی خرد‌کرده 1 عدد متوسط

سیر له کرده 2 حبه

نودل برنج 1 بسته

روغن به میزان لازم

نمک دریا به میزان لازم

ادویه کاری یک‌چهارم قاشق چایخوری

میگو 5 -6 عدد

نخودفرنگی یک‌دوم پیمانه

آشپزباشی - کیان رنجبر

در تابه مناسبی کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.

آن‌گاه تخم‌مرغ را در تابه بریزید، نیمه‌پز کنید و کنار بگذارید.

حالا سینه مرغ را به همراه سس سویا و فلفل قرمز مزه‌دار کنید.

سپس آن را گریل کرده و خرد کنید.

اینک پیاز، هویج، پیازچه، فلفل دلمه‌ای و سیر را به همراه روغن در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا نرم شود.

سپس نودل برنج را با قدری روغن در تابه تفت دهید، سس سویا،‌ نمک دریا، فلفل قرمز، کاری، میگو و نخود فرنگی را افزوده و مخلوط کنید.

حالا فیله مرغ، تخم‌مرغ و سبزیجات را به مواد فراهم کرده افزوده و خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

برچسب ها: آشپزیآموزش آشپزینودلآشپزباشیشور و شیریننودل سنگاپوریدستور تهیه نودل سنگاپوریروش تهیه نودل سنگاپوریغذای سنگاپوریآشپزی سنگاپوری تعداد بازديد: 1011 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است