Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 23 تیر 1403 - 12:30

شاتوبریان

شاتوبریان

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

فیله گوساله جوان 900 گرم (برای هر نفر 220 گرم)

 

سویا سس 3 قاشق سوپخوری

 

روغن زیتون بدون بو 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

سس ووستر شایر 2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای پوشش شاتو بریان

 

نمك گرانول (به اندازه دانه شكر) به میزان لازم

 

رازیانه نیمكوب  20 گرم

 

سیر رنده كرده و سرخكرده  3 قاشق چایخوری

 

فلفل سیاه نیمكوب  یك‌سوم قاشق سوپخوری

 

تخم گشنیز نیمكوب 1 قاشق سوپخوری

 

جوز هندی رنده كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر قهوه فرانسه  1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

فیله گوساله را از طول به قطعات 220 گرمی ببرید. آن‌گاه به مدت 2 ساعت در مخلوط سویا سس، سس ووسترشایر و روغن زیتون بخوابانید. سپس هر قطعه را روی تخته گوشت قرار دهید و بكوبید تا به قطر 10 سانتیمتر پهن شود. اكنون ادویه‌ها را با هم مخلوط كنید و هر دو طرف فیله را روی آن بفشارید تا كاملاً به مواد آغشته شود و ادویه به سطح گوشت بچسبد.

حالا تابه چدنی را داغ كنید و شاتوبریان را، به مدت 7 تا 10 دقیقه روی آن بریان كنید. سپس در بشقاب قرار دهید و اطرافش را با سبزی پخته تزئین كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآشپزباشیشاتوبریانروش تهیه شاتوبریانمواد لازم شاتوبریانتهیه شاتوبریانآشپزی شاتوبریانآموزش شاتوبریان تعداد بازديد: 1699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است