آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
ابتدا خمير را فراهم كنيد و از آن 2 دايره به قطر 30 سانتيمتر بسازيد. آنگاه خمير را در قالب چربكردة پيتزا پهن كنيد و پورة گوجه فرنگي را روي خميربماليد.
سپس فلفل دلمهاي، پپروني، ژامبون، قارچ، آناناس و زيتون را رويشان بچينيد و مخلوط پنير موزارلا و پنير گودا را روي پيتزا بپاشيد. حالا پيتزا را به مدت تقريبي،20-30 دقيقه در فر گرم كرده با دماي 200 درجة سانتيگراد بپزيد.
روش تهية خمير پيتزا:
آب را در كاسة مناسبي بريزيد و مايه خمير و شكر را رويش بپاشيد و 5 دقيقه كنار بگذاريد تا مايه خميرعمل آيد. آنگاه روغن، نمك، آرد و مايه خمير ورآمده را در كاسة بزرگ و مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد تا خمير مناسبي به دست آيد. سپس خمير را روي سطح آرد پاشيده، ورز دهيد تا صاف و يكدست شود. بعد آن را در كاسة چربكرده بگذاريد، رويش را با سليفون بپوشانيد و در حدود يك و نيم تا دو ساعت، در محيط آشپزخانه نگه داريد تا حجمش دو برابر شود.