Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 25 مهر 1398 - 08:53

خوراك مرغ با سس سرد گوجه فرنگی

خوراك مرغ با سس سرد گوجه فرنگی

مدیر شور و شیرین

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

خوراك مرغ با سس سرد گوجه فرنگی

 مواد لازم برای تهیه این خوراک مرغ:

گوجهفرنگی خشك  6 تا 7 قطعه

سینهی مرغ 400 گرم

قرص عصارهی سبزی یا مرغ  1 عدد

سس مایونز 200 گرم

پیازچهی ریز خرد كرده  به میزان لازم

نمك و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای تزئین:

لوبیا سبز پخته 350 گرم

گوجهفرنگی خشك 3 تا 4 قطعه

تخم‌مرغ آبپز 2 عدد

 

طرز تهیه خوراك مرغ با سس سرد گوجه فرنگی

گوجهفرنگیها را در یك دوم پیمانه آب ولرم بخیسانید. سینهی مرغ را به ضخامت نیم سانتیمتر ببرید و در تابهی نچسبی بدون روغن قرار دهید. تابه را روی اجاق بگذارید و دوطرف آن را در حدی كه تغییر رنگ بدهد ولی سرخ نشود، بپزید. بعد تكههای مرغ را در ظرفی بچینید و باقیماندهی آب مرغ را نگهدارید. قرص عصارهی سبزی را در یك پیمانه آب سرد حل كنید و با آب مرغ مخلوط سازید و بجوشانید. سپس گوجهفرنگیهای خیسانده را اضافه كنید و كمی نمك بزنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید. بعد مخلوط را به كمك دستگاه غذاساز پوره كنید. حالا مایونز را كمكم به پورهی گوجهفرنگی بیفزائید تا سس آماده شود. اكنون دو طرف تكههای مرغ را به سس آغشته كنید و در ظرف زیبائی بچینید. باقیماندهی سس را نیز روی مرغ بریزید و پیازچه و نمك و فلفل بپاشید و اطراف خوراك را با لوبیا سبز، گوجهفرنگی و تخممرغ آبپز رنده كرده تزئین نمائید.

یادآوری: می‌توانید به جای عصاره‌ی سبزی، از 1 پیمانه آب انگور سفید استفاده كنید.

برچسب ها: خوراک مرغطرز تهیه خوراک مرغآموزش خوراک مرغ تعداد بازديد: 646 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است