Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 2 مرداد 1398 - 05:27

بمب چیز كیك

بمب چیز كیك

shooroshirin7

0 1

متوسط

10 نفر

مواد مورد نیاز

كیك كره‌ای حدود 450 گرم

 

پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری

 

آب 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

پنیر خامه‌ای 375 گرم

 

شكر  110 گرم

 

خامه ساده 300 گرم

 

توت فرنگی خرد كرده  130 گرم

 

آبلیمو  1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه مرنگ

 

سفیده تخم‌مرغ  4 عدد

 

شكر  165 گرم

 

آرد ذرت 1 قاشق چایخوری

قالب نیم‌كره شكل به گنجایش 5 پیمانه را با نایلون یا سلفون به گونه‌ای بپوشانید كه از لبه قالب حدود 5 سانتیمتر، بلندتر باشد.

آن‌گاه قسمت‌های قهوه‌ای رنگ كیك را ببرید و دور بریزید و كیك را به ضخامت یك سانتیمتر، ببرید. حالا دو برش از كیك را كنار هم بگذارید و دایره‌ای به قطر 15 سانتیمتر از آن ببرید تا برای پوشاندن روی بمب استفاده كنید.

اكنون باقیمانده كیك را خرد كنید و در قالب بریزید. خرده‌‌های كیك را به ته و اطراف قالب بفشارید و آن را كنار بگذارید. اینك ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید و 5 دقیقه، كنار بگذارید.

آن‌‌گاه پنیر خامه‌ای و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد خامه، محلول ژلاتین، توت‌فرنگی‌ها و آبلیمو را به آن بیفزائید.

 حال مایه فراهم كرده را در قالب، روی خرده‌های كیك بریزید، رویش را با كیك بپوشانید و نایلون محافظ را روی آن بكشید. سپس بمب را یك شب در یخچال نگه‌دارید.

اكنون بمب را روی سینی شیرینی‌پزی برگردانید، نایلون را بردارید و مرنگ را رویش بمالید به گونه‌ای كه همه قسمت‌های آن از مرنگ پوشیده شود. حال آن را به مدت تقریبی 3 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 240درجه سانتیگراد، بگذارید تا مرنگ طلائی رنگ شود.

آن‌گاه بلافاصله بمب را روی دیس زیبایی بگذارید و میل كنید.

روش تهیه مرنگ: سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن‌گاه كم‌كم شكر را بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. حالا آرد ذرت را اضافه كنید.

یادآوری1: بهتر است مرنگ روی بمب را با تُرچ برشته كنید.

یادآوری2: ترچ وسیله‌ای است كه از سوختن گاز و ایجاد شعله برای برشته كردن مرنگ‌ها یا برخی از دسرها مانند كرم برولی به كار می‌رود.

یادآوری3: كیك كره‌ای را در قالب لوف به اندازه تقریبی 8 ×20 سانتیمتر بپزید. می‌‌توانید از دستور تهیه كیك لیمو در شماره 64 نشریه آشپزباشی بهره بگیرید.

 

برچسب ها: دسرچیز کیکشیرینیکیک و شیرینیمرنگشیرینی و دسرآموزش قنادیآموزش شیرینی پزی تعداد بازديد: 926 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است