آشپزباشی- مرضیه مرشدی
كره را در تابه بریزید و روی اجاق آبكنید. آنگاه آرد را بیفزائید و تفت دهید.
سپس شیر را اضافهنمائید و پیوسته هم بزنید تا سس، غلیظ شود.
حالا ظرف نسوزی را به گنجایش 2 پیمانه، چرب كنید و مرغ، نخودفرنگی، هویج و سیبزمینی را در آن بریزید.
اكنون سس فراهمكرده را به آن بیفزائید. بعد مخلوط خردهنان و پنیر را رویش بپاشید.
اینك كسرول را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، بپزید. حالا كسرول برای پذیرائی آماده است.
یادآوری: كسرول خوراكی است كه در همان ظرفی كه طبخ میشود، پذیرائی نیز میشود.