روشتهیه
ميگو را با 2 پيمانه آب به مدت 3 دقيقه و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آب پر كنيد. پياز و سير را با روغن تفت داده تا رنگ آن طلايي شود. سپس ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي گشنيز و شنبليله به پيازداغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. هويج، قارچ، سيبزميني، فلفلدلمهاي، فلفل قرمز، گرد ليموعماني، زردچوبه، دارچين، نخودفرنگي و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيدو مرتب هم بزنيد وقتي آب ميگو كشيده شد حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج در قابلمهاي مناسب، مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد. سپس مايه ميگو را روي برنج ريخته دوباره برنج و ميگو تا كل برنج و ميگو ريخته شود. يك ساعت تا يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم قرار داده دم كنيد. هنگام كشيدن د ر ظرف سرو ميگو را با برنج مخلوط كنيد.