Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:32

بريانی ميگو خلیجی

بريانی ميگو خلیجی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 تا 4 نفر

ميگو...............نيم كيلو

برنج..................3 پيمانه

هويج پخته و خرد شده................2 عدد متوسط

سيب‌زميني پخته و خرد شده...............2 عدد متوسط

پياز خرد شده.................1 عدد متوسط

نمك.................به مقدارلازم

فلفل قرمز..................به مقدار دلخواه

زردچوبه.................نصف قاشق چايخوري

دارچين...............نصف قاشق چايخوري

ففل دلمه‌اي خرد شده...................يك‌دوم پيمانه

سير خرد شده...............2 قاشق سوپخوري

نخود فرنگي پخته شده....................1 پيمانه

گشنيز و شنبليله.................يك‌دوم پيمانه

روغن..................3 تا 4 قاشق سوپخوري

روش‌تهیه

ميگو را با 2 پيمانه آب به مدت 3 دقيقه و نصف قاشق چايخوري زردچوبه با حرارت ملايم آب پر كنيد. پياز و سير را با روغن تفت داده تا رنگ آن طلايي شود. سپس ميگوها را پس از صاف كردن به همراه سبزي گشنيز و شنبليله به پيازداغ اضافه كنيد و 10 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. هويج، قارچ، سيب‌زميني، فلفل‌دلمه‌اي، فلفل قرمز، گرد ليموعماني، زردچوبه، دارچين، نخودفرنگي و مقداري نمك به ميگو اضافه كنيدو مرتب هم بزنيد وقتي آب ميگو كشيده شد حرارت را خاموش كنيد. بعد از آبكش كردن برنج در قابلمه‌اي مناسب، مقداري روغن بريزيد و پس از داغ شدن روغن، يك سوم برنج آبكش شده را در قابلمه بريزيد. سپس مايه ميگو را روي برنج ريخته دوباره برنج و ميگو تا كل برنج و ميگو ريخته شود. يك ساعت تا يك ساعت و نيم روي حرارت ملايم قرار داده دم كنيد. هنگام كشيدن د ر ظرف سرو ميگو را با برنج مخلوط كنيد.

برچسب ها: آموزش آشپزیغذای دریاییمیگوبریانیطرز تهیهبريانی ميگو خلیجیطرز تهیه بريانی ميگو خلیجی تعداد بازديد: 398 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است