طرز تهیه ساندویچ ژامبون با کاهو
ابتدا ماهیتابهای را روی اجاق داغ كنید و ژامبون را در آن سرخ نمائید تا ترد و طلایی رنگ شوند. سپس آنها را روی دستمال حولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود. بعد سس مایونز را روی سطح هر تكه نان بمالید. كاهو را ریز خرد كنید و گوجهفرنگی را چهار قسمت نمائید. آنگاه كاهو، گوجهفرنگی و ژامبون را روی دو تكه نان تست قرار دهید و دو تكهی دیگر نان را روی آنها بگذارید و فشار دهید. اكنون ساندویچ را به شكل دو مثلث ببرید و بلافاصله سرو كنید.