آشپزباشی - اعظم گلزارمنش:
روشتهیه
فر را با دماي 200 درجهي سانتيگراد گرم كنيد. روي بادمجانها را با چاقو شكافهائي ايجاد كنيد و 40 دقيقه يا تا زمانيكه پوستشان چروك بخورد، در فر بپزيد.
همينكه بادمجانها خنك شدند، هر كدام را دو قسمت كنيد و گوشتهي آن را با قاشق درآوريد و نمك و فلفل بزنيد. حالا سير و 4 قاشق سوپخوري از روغن زيتون را به آن بيفزائيد و مخلوط كنيد. اكنون سركهي بالزاميك را نيز با 2 قاشق سوپخوري از روغن زيتون مخلوط كنيد و آن را به پنير خامهاي بيفزائيد. سپس نمك، فلفل، نعنا، جعفري و ريحان را به مخلوط پنير اضافه نمائيد. آنگاه گوجهفرنگيها را دونيم كنيد و دانههايش را درآوريد و مكعبي ببريد. سپس مايهي پنيري را با ژامبون مخلوط كنيد و گوجهفرنگيهاي خرد كرده و ريحان را به بادمجان بيفزائيد. اكنون داخل نانها را با اين مواد پر كنيد و در سبد پيكنيك بگذاريد.
خواص جعفری
تمام مسئله این است. مقدار ویتامینK آن چیزی است که واقعا شما را تحت تاثیر قرار خواهد داد. جعفری مقدار زیادی از مواد مغذی را داراست و ویتامین C آن بیش از سه برابر مقدار ویتامین سی پرتقال است. این ماده همچنین غنی از مواد مغذی ضروری دیگر نظیر ویتامین A، آهن، مس و اسید فولیک است. به این ترتیب، جعفری دو برابر مقدار آهن موجود در اسفناج را داراست.