آشپزباشی - کیان رنجبر
گوشت چرخکرده، آب پیاز، تخممرغ، آرد سوخاری، نمک و ادویهجات را مخلوط کنید و ورز دهید تا گوشت حالت چسبندگی پیدا کند.
آنگاه آن را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. حالا هر بار از گوشت میزان 150 گرم برداشته، در دست فرم دهید و آن را در روغن سرخ کنید.
سپس همبرگرها را در سس فراهم کرده قرار دهید و کمی بپزید. اینک همبرگرها را در نان مخصوص قرار دهید و از سس باقیمانده رویش بریزید و با پیاز سرخکرده و سبزی دلخواه آن را بیارائید.
روش تهیه سس:
پیاز رادر روغن تفت دهید. حالا سیر را بیفزائید و بعد رب گوجهفرنگی را بیفزائید و قدری دیگر تفت دهید. اینک سرکه، استاک گوشت و هات سس را اضافه کنید و صبر کنید تا سس بجوش آید.