آشپزباشی - کیان رنجبر :
روشتهیه
فيلة مرغ را با نمك و روغن مزهدار كنيد. آنگاه تابة مناسبي را روي اجاق بگذاريد، پياز و روغن را در آن بريزيد و پياز را تفت دهيد. حالا فلفل دلمهاي و قارچ را بيفزائيد و به تفت دادن ادامه دهيد. سپس مرغ را افزوده و قدري ديگر تفت دهيد. اينك هات سس، پاپريكا، سس كچاپ، خردل و نمك را اضافه کرده و صبر كنيد تا مرغ پخته شود. سپس پنير را افزوده و از روي حرارت برداريد و مخلوط كنيد. اكنون درون نانها را با کاهو ومواد فراهم کرده پر کنید و ساندویج را سرو نمائید.