Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

ساندويچ مرغ

ساندويچ مرغ

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 8 نفر

سينه‌ي مرغ بدون استخوان.................... 600 گرم

نمك................به ميزان لازم

سس مايونز ...............125 گرم (يك‌دوم پيمانه)

جعفري خردكرده................. يك‌چهارم پيمانه

نان برشي سفي.............د 8 عدد

كره‌ي نرم.............. 40 گرم

روش‌تهیه

ابتدا قابلمه‌ي مناسبي را روي اجاق بگذاريد. بعد سينه‌ي مرغ را با قدري آب و نمك به مدت 10 دقيقه در آن بپزيد. آن‌گاه سينه‌ي مرغ را به قطعات 2 سانتيمتري خرد كنيد و در كاسه‌ي مناسبي بريزيد و با مايونز و جعفري مخلوط سازيد. اينك روي نان‌ها كره بماليد؛ مخلوط مرغ را روي آن بگذاريد و ميل نمائيد.

برچسب ها: ساندویچغذای فوریساندویچ مرغفست فودطرز تهیه ساندویچ مرغ تعداد بازديد: 509 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است