روشتهیه
نان را با چاقو دو نيم كنيد و هر نان را به دو قسمت تقسيم كنيد و سير ريز رنده شده را با كره نرم خوب مخلوط كنيد و روي سطح نانها بماليد ارگانو و پنير رنده شده مخلوط را هم روي نان پخش كنيد بعد به ترتيب اسلايس گوجهفرنگي و ورقههاي سالامي و خلال كالباس بوقلمون و خلال پياز و خلال فلفل را روي نانها بچينيد و ساندويچها را در سيني مناسب قرار دهيد و 20 دقيقه در فر داغ 180 درجه سانتيگراد بگذاريد تا پنيرها آب شود. 2 دقيقه قبل از خارج كردن از فر ريحان خرد شده و فلفل را روي ساندويچها بپاشيد و سريع از فر خارج كرده و داغ سرو كنيد.
نكته:
اين ساندويچ حتماً بايد به صورت داغ سرو شود در غير اينصورت كيفيت و طعم اصلي خود را نخواهد داشت.