آشپزباشی - مریم عکاف :
همبرگر یک غذای اروپایی است که اصلیت آن به کشور آلمان برمیگردد؛ جایی که برای اولین بار در شهر هامبورگ آلمان، گوشت چرخ کرد را به همراه نان به عنوان یک وعده غذایی عرضه کردند. امروزه با گذشت زمان، همبرگر به سراسر جهان راه پیدا کرده و تبدیل به یک غذای محبوب و بین المللی شده است. در کشور ایران هم، همبرگر یکی از محبوب ترین غذا هاست که بیشتر رستوران ها، با روشها و نوآوریهای متفاوتی، این غذای خوشمزه را عرضه می کنند. همبرگر جزو یکی از اصلی ترین غذاهای فست فودی است؛ بدین معنا که آماده کردن آن زمان زیادی نمیبرد؛ همچنین میزان کالری بسیار بالایی دارد. همبرگر را به شکل ها و روش های مختلفی میتوان تهیه و طبخ کرد؛ در همین راستا، نام های متفاوتی برای این غذای خوشمزه در نظر گرفته شده است. در ادامه دستور تهیه یک نوع همبرگر لذیذ خانگی را آموزش دادیم، که در دوران قرنطینه خانگی میتواند بهانهای باشد تا اعضای خانواده با مشارکت در آمادهسازی آن از صرف یک غذای فوری و لذیذ خانگی، روزی ماندگار بسازند.
روشتهیه
در ظرف مناسبی گوشت،پیاز،فلفل دلمه ای،آرد سوخاری،فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید.آن گاه قارچ را با دو قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.اکنون هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد گوشتی بردارید و کمی قارچ وسط آن بگذارید .سپس گوشت را گردکنید و با دست کمی آن را پهن کرده و به شکل همبرگر درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.اینک نان همبرگر را برش بزنید،کاهو،گوجه و همبرگر را درونش بگذارید و ساندویچ را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.