Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

همبرگر خانگی بــا قــارچ

همبرگر  خانگی بــا قــارچ

shooroshirin

0 0

متوسط

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای6 نفر

گوشت چرخکرده   ............  ۳۰۰ گرم

پیاز رنده کرده   ................. ۱ عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز خرد کرده   ................. از هر کدام یک چهارم پیمانه

آرد سوخاری...........  ۲ قاشق سوپخوری

پودر فلفل سیاه  .............  یک چهارم قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز ............. یک چهارم قاشق چایخوری

نمک   ............... به میزان لازم

قارچ ریز خرد کرده    .............. ۱۰۰ گرم

روغن   ..............  ۵ قاشق سوپخوری

نان همبرگر   ............... ۶ عدد

کاهو   ..............   به میزان لازم

گوجه ..............  به میزان لازم

آشپزباشی - مریم عکاف :

همبرگر یک غذای اروپایی است که اصلیت آن به کشور آلمان برمیگردد؛ جایی که برای اولین بار در شهر هامبورگ آلمان، گوشت چرخ کرد را به همراه نان به عنوان یک وعده غذایی عرضه کردند. امروزه با گذشت زمان، همبرگر به سراسر جهان راه پیدا کرده و تبدیل به یک غذای محبوب و بین المللی شده است. در کشور ایران هم، همبرگر یکی از محبوب ترین غذا هاست که بیشتر رستوران ها، با روش‌ها و نوآوری‌‌های متفاوتی، این غذای خوشمزه را عرضه می کنند. همبرگر جزو یکی از اصلی ترین غذا‌های فست فودی است؛ بدین معنا که آماده کردن آن زمان زیادی نمی‌برد؛ همچنین میزان کالری بسیار بالایی دارد. همبرگر را به شکل ها و روش های مختلفی می‌توان تهیه و طبخ کرد؛ در همین راستا، نام های متفاوتی برای این غذای خوشمزه در نظر گرفته شده است. در ادامه دستور تهیه یک نوع همبرگر لذیذ خانگی را آموزش دادیم، که در دوران قرنطینه خانگی می‌تواند بهانه‌ای باشد تا اعضای خانواده با مشارکت در آماده‌سازی آن از صرف یک غذای فوری و لذیذ خانگی، روزی ماندگار بسازند.

 

روش‌تهیه

در ظرف مناسبی گوشت،پیاز،فلفل دلمه ای،آرد سوخاری،فلفل سیاه،فلفل قرمز و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی ورز دهید.آن گاه قارچ را با دو قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.اکنون هر بار به اندازۀ یک نارنگی از مواد گوشتی بردارید و کمی قارچ وسط آن بگذارید .سپس گوشت را گردکنید و با دست کمی آن را پهن کرده و به شکل همبرگر درآورید و در روغن داغ سرخ کنید.اینک نان همبرگر را برش بزنید،کاهو،گوجه و همبرگر را درونش بگذارید و ساندویچ را در ظرف مناسب پذیرائی سرو کنید.

برچسب ها: ساندویچهمبرگرفست فودهمبرگر خانگیهمبرگر با قارچطرز تهیه همبرگر با قارچ تعداد بازديد: 1188 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است