طرز تهیه ساندویچ کلاب مرغ
پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و آن را به تکههای کوچک تقسیم کنید. آنگاه در تابهی کوچکی ژامبونها را سرخ کنید تا برشته شوند. سپس آنها را روی کاغذ هولهای آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا سس مایونز و خردل را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. بعد پوره نخودفرنگی و سس مایونز را با هم مخلوط کنید اکنون این مخلوط را روی دو تکه از نانها بمالید و کاهو و گوجه فرنگی را روی آنها بگذارید و در انتها مرغ و ژامبون خردکرده را روی نانها بگذارید. حالا به ساندویچ نمک و فلفل بپاشید و تکههای دیگر نان را روی مواد بگذارید.