Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

سالاد كينوا مديترانه

سالاد كينوا مديترانه

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

كينوا یک چهارم پيمانه

نمك ١ قاشق چايخورى

روغن ١ قاشق سوپخورى

زيتون سياه یک‌دوم پيمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز یک‌دوم پيمانه

پياز حلقه‌ای خرد کرده ١عدد

روغن زيتون ١قاشق سوپخورى

سركه ١قاشق چايخورى

آويشن یک دوم قاشق چايخورى

کنسرو ذرت یک‌دوم پيمانه

سينه مرغ نصف یک عدد

فلفل یک دوم قاشق چايخورى

پودر سير یک دوم قاشق چايخورى

آشپزباشی - سرمه جلیلی

كينوا را شسته و مانند برنج  با نمك و روغن به حالت كته بپزيد. آن‌گاه آن را  آبكش كرده و اجازه دهيد سرد شود.

سپس با زيتون ، فلفل دلمه‌ای، پياز، روغن زيتون، سركه،آويشن و ذرت مخلوط كنید.

سینه مرغ را نیز با فلفل و پودر سیر مزه‌دار كرده و گريل كنيد.

اینک آن را به حالت نواری برش زده و روی سالاد قرار دهید.

برچسب ها: آموزش انواع سالادآشپزباشیسالاد کینواکینواطرز تهیه سالاد کینوامواد لازم برای تهیه سالاد کینوا تعداد بازديد: 1165 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است