آشپزباشی - سحـــر ساماني :
روش تهيه
همة مواد لازم را در ظرف مناسبي بريزيد و 5-8 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد. آنگاه صبر كنيد تا نوشيدني خنك شود. سپس آن را صاف كنيد و در هر ليوان، قدري از اين نوشيدني بريزيد. حالا ليوانها را با آب گازدار پر كنيد و نوشيدني را با يخ، برشهاي ليمو و دانههاي انار بيارائيد.
خواص زنجفیل
زنجفیل نوعی ادویه از ریشه گیاهان است. عموما در آشپزی در بسیاری از غذاهای آسیایی، دارو های گیاهی و خاورمیانه به کار می رود زنجفیل از شاخه کورکومین است این روش عموما برای درمان مشکلات روده و معده مفید و غذایی عالی برای افرادی که رژیم بدون لکتین دارند محسوب می شود ، زنجفیل هم چنین ممکن است به عنوان مسکن و به عنوان درمانی برای اختلالات سلامتی مورد استفاده قرار گیرد و زنجفیل اثرات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد.