آشپزباشی- هومن سلیمی
ابتدا كمپوت آلوورا و یخ پودرشده را در مخلوطكن بریزید و خوب پوره كنید و در لیوانها بریزید تا یكسوم آنها را پر كند.
سپس آب نارنگی و آب گریپفروت را باهم مخلوط كنید و در لیوانها بریزید و هنگام پذیرائی آن را به دلخواه خود تزئین كنید.
یادآوری: میتوانید آب گریپفروت را از قبل در قالب یخ بریزید و فریز كنید سپس بعد از افزودن آب نارنگی به لیوان قطعات یخ گریپفروت را به آن بیفزائید.
نكتهی خواندنی
نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است و از این طریق در فعالیت عضلانی دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است و به خاطر داشتن میزان كلسیم و فسفر بالا یكی از میوه هائی است كه در تشكیل استخوان و اسكلت بدن مؤثر است.