تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مترجم: سحر سامانی
پودر كاكائو و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. شیر را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید.
همینكه شیر گرم شد، مخلوط پودر كاكائو و آرد ذرت را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید.
آنگاه خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی حرارت گرم كنید. سپس آن را كنار بگذارید. شكر و آب را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود.
بعد آن را بجوشانید تا طلائی رنگ و كارامل شود. اكنون شربت كارامل را یك دقیقه كنار بگذارید تا اندكی خنك شود.
اینك خامهی گرم و نمك دریا را به آن بیفزائید و با قاشق چوبی هم بزنید.
سپس یك قاشق سوپخوری از این سس را كنار بگذارید و شیر كاكائو را به باقیماندهی آن بیفزائید و مخلوط كنید تا سس كارامل در شیر حل شود.
حال وانیل را نیز درون نوشیدنی بریزید. آنگاه نوشیدنی را در فنجانهای مناسب پذیرائی بریزید و یك سوم از سر فنجانها را خالی نگه دارید!
اكنون در هر فنجان، قدری خامهی فرم گرفته روی نوشیدنی بگذارید و اندكی سس كارامل بریزید. سپس آن را با پودر كاكائو بیارائید.