تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
هندوانه را پوره و صاف كنید و آبش را بگیرید. (برای تهیه این نوشیدنی، 3 پیمانه آب هندوانه لازم است). آنگاه ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا به حالت اسفنج درآید.
سپس 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه) از آب هندوانه را همراه با نمك در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید. حالا ژلاتین حل كرده را درون آب هندوانه بریزید و هم بزنید تا شفاف شود.
اكنون این محلول را صاف كنید و در ظرف مناسبی بریزید. اینك آبلیمو و باقیمانده آب هندوانه را به آن بیفزائید و ظرف را روی یخ قرار دهید. گاهی محلول را هم بزنید و 15-20 دقیقه صبر كنید تا قدری ببندد.
آنگاه نوشیدنی را در 4 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید و با تكههای هندوانه بیارائید.
یادآوری: بهتر است نوشیدنی را قبل از مصرف، دستكم 2 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.