Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 23 مهر 1403 - 07:46

نوشیدنی ژله‌ای هندوانه

نوشیدنی ژله‌ای هندوانه

shooroshirin1

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

هندوانه‌ هسته گرفته و خرد كرده یك نصفه

 

پودر ژلاتین 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

 

آب سرد 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آبلیموتازه یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

 

هندوانه‌ خرد كرده برای تزئین به میزان لازم

 

یخ  به میزان لازم

 

برگ نعنا برای تزئین به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

هندوانه را پوره و صاف كنید و آبش را بگیرید. (برای تهیه‌ این نوشیدنی، 3 پیمانه آب هندوانه لازم است). آن‌گاه ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و 5 دقیقه كنار بگذارید تا به حالت اسفنج درآید.

سپس 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه) از آب هندوانه را همراه با نمك در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید. حالا ژلاتین حل كرده را درون آب هندوانه بریزید و هم بزنید تا شفاف شود.

 اكنون این محلول را صاف كنید و در ظرف مناسبی بریزید. اینك آبلیمو و باقیمانده‌ آب هندوانه را به آن بیفزائید و ظرف را روی یخ قرار دهید. گاهی محلول را هم بزنید و 15-20 دقیقه صبر كنید تا قدری ببندد.

آن‌گاه نوشیدنی را در 4 لیوان مخصوص پذیرائی بریزید و با تكه‌های هندوانه بیارائید.

یادآوری: بهتر است نوشیدنی را قبل از مصرف، دست‌كم 2 ساعت یا یك شب در یخچال نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع نوشیدنیآموزش نوشیدنینوشیدنی ژله‌ای هندوانهنوشیدنی هندوانهنوشیدنی ژله‌ایمواد اولیه نوشیدنی تعداد بازديد: 1437 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است