آشپزباشی- زیرنظر: افسانه ظروفی
برگهای اسفناج را خوب بشوئید و پس از خشك شدن، خرد كنید. آنگاه در تابهای بریزید و روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود.
سپس صبر كنید تا خنك شود. حالا آرد، زردهی تخم مرغ و قدری نمك را در كاسهای بریزید و نیمی از شیر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی یكدستی بهدست آید.
اكنون اسفناج را نیز اضافه كنید. اینك كره را در تابهای بریزید و روی اجاق آب كنید و آرد اضافی را در آن تفت دهید.
آنگاه بهتدریج باقیماندهی شیر را به آن بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا سس، یكنواخت شود.
سپس پنیر و قارچ را اضافه و مخلوط كنید و سس را گرم نگه دارید.
حالا تابهی مخصوص پنكیك را با روغن مایع چرب كنید و هر بار به اندازهی 2 قاشق سوپخوری از مایهی پنكیك را در آن بریزید و دو طرفش را سرخ كنید تا طلائیرنگ شود.
اكنون هر یك از پنكیكها را به شكل نیمدایره و بعد به شكل مثلث تا كنید و در بشقاب قرار دهید، درون هر یك را با قدری سس پر كنید و با برشهائی از گوجه فرنگی تزئین نمائید.