Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 10:55

اسموتی هویج، سیب و زردچوبه

اسموتی هویج، سیب و زردچوبه

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم

شیر نارگیل1 پیمانه

هویج خرد کرده4 تا 5 عدد

سیب خرد کرده1 عدد

زردچوبهیک چهارم قاشق چایخوری

زنجفیل تازه 1 تکه 2 سانتیمتری

عسل (در صورت دلخواه) 1 قاشق چایخوری

یخ به میزان لازم

آشپزباشی- متزجم - مهسا دادخواهی پور

همه مواد را در پارچ دستگاه مخلوط‌کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا نوشیدنی صاف و یکنواختی حاصل شود.

چنانچه نوشیدنی خیلی غلیظ بود، قدری شیر نارگیل به آن اضافه نمایید.

فواید زنجفیل

  کمک به درمان تهوع به ویژه در دوران بارداری

  کاهش دردهای عضلانی

  اثرات ضد التهابی و کمک به بهبود آرتروز

  کمک به کاهش قند خون و کاهش عوامل خطر در بیماری‌های قلبی

  کمک به درمان سوء‌هاضمة مزمن

  کاهش دردهای قاعدگی

  کمک به پیشگیری از بروز سرطان

  کمک به بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از بروز آلزایمر

  کمک به مبارزه با عفونت‌ها

برچسب ها: آشپزباشیاسموتی هویج،سیب و زردچوبهطرز تهیه انواع اسموتیاسموتی سالماسموتی ضد التهابنوشیدی کاهش تهوع دوران بارداری تعداد بازديد: 1082 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است