آشپزباشی- ژینوس نوروزی
پوره آلبالو، آب آلبالو، آب گازدار و آب لیموترش را در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید و به مدت 2 دقیقه مخلوط كنید. آنگاه در لیوان مناسبی، یخ بریزید و كوكتل فراهم كرده را بیفزائید و میل كنید.
پوره آلبالو 3 قاشق سوپخوری
آب آلبالو نصف پیمانه
آب گازدار «سودا» یك چهارم پیمانه
آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپخوری
یخ خردكرده نصف پیمانه
آشپزباشی- ژینوس نوروزی
پوره آلبالو، آب آلبالو، آب گازدار و آب لیموترش را در پارچ دستگاه مخلوط كن بریزید و به مدت 2 دقیقه مخلوط كنید. آنگاه در لیوان مناسبی، یخ بریزید و كوكتل فراهم كرده را بیفزائید و میل كنید.