آشپزباشی - فاطمه درویش :
روشتهیه
روی نانها کره بمالید و آنها را درون فر با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت 10دقیقه برشته کنید. آنگاه روی نانها به ترتیب ورقههای بادمجان، گوجهفرنگی، پیاز سرخکرده، پنیر موزارلا و برگ ریحان بگذارید.
یادآوری
در صورت تمایل میتوانید ساندویچها را درون فر گرم کنید تا پنیر آب شود.
خواص بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت می داند سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است زیرا فواید سلامتی و تغذیه ای بسیاری برای انسان ها فراهم می کند.
بادمجان عضوی از خانواده تیره مشابه سیب زمینی، گوجه فرنگی و فلفل شیرین است. بادمجان منبع غنی فسفر، ناسونین، فولات، ویتامین های B، کلسیم، پتاسیم، ویتامین A و بتا، کربوهیدرات، آهن، فیبر و ویتامین C است.