آشپزباشی - فاطمه درويش:
روشتهیه
ماهي، كرفس و پيازچه را در كاسهي مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد. آنگاه سس مايونز، آبليمو، ماست خامهاي، نمك و فلفل را در كاسهي ديگري بريزيد و مخلوط كنيد تا سس، صاف و يكدست شود. سپس آن را به مخلوط ماهي بيفزائيد، رويش را بپوشانيد و نيم ساعت در يخچال نگه داريد. حالا كنار نانها را با چاقو ببريد و قدري كره روي نان بماليد. اكنون به مقدار كافي از مايهي فراهم كرده رويشان بريزيد و اندكي جعفري بپاشيد و با كاهو بيارائيد.
یادآوری
ماهي را بخارپز كنيد. بعد پوست و تيغش را بگيريد و آن را خرد كنيد.
خواص ماهی
ماهی چرب مقدار زیادی اسیدهای چرب امگا ۳ دارد. این اسیدهای چرب برای عملکرد مطلوب بدن و مغز بسیار حیاتی هستند و ریسک ابتلا به بسیاری از بیماریها را تا حد زیادی کاهش میدهند. برای تأمین امگا ۳، خوردن ماهی حداقل یک یا دو بار در هفته توصیه میشود.