Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 26 اردیبهشت 1404 - 13:59

هات داگ مرغ خانگی

هات داگ مرغ خانگی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای  ۴ نفر

 سینه مرغ کامل ................۱ عدد

آرد سوخاری .............۱ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ..........   ۱ قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز ..............۱ قاشق چای‌خوری

پودر سیر ..................۲ قاشق چای‌خوری

پودر پیاز ............. ۲ قاشق چای‌خوری

پودر کاری ................۱ قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز .............۲ قاشق چای‌خوری

پودر آویشن ...............۲ قاشق چای‌خوری

نمک ...............۲ قاشق چای‌خوری

پودر پاپریکا ...................۱ قاشق چای‌خوری

روغن ..........به مقدار لازم

طرز تهیه

برای شروع باید سینه مرغ بدون استخوان را خرد کنید و همراه با ادویه‌ها در غذاساز یا میکسر بریزید و خوب ترکیب کنید تا مرغ کاملا له شود و ادویه‌ها به خورد آن بروند.

 در این مرحله باید مرغ میکس شده را در یک کاسه بریزید و بعد آرد سوخاری را به آن اضافه کنید.

 در ادامه یک دستکش به دست کنید و مواد هات داگ را خوب مخلوط کنید تا آرد سوخاری به طور یکدست با آن مخلوط شود.

به اندازه ۱۰۰ گرم از مواد هات داگ را جدا کنید. یک سلفون را به اندازه مناسب برش دهید و روی میز بگذارید.

 در ادامه مواد هات داگ را در سلفون بریزید و بعد آن را به صورت لوله‌ای بپیچید و در انتها ۲ طرف سلفون را محکم گره بزنید تا شکل آن شبیه به سوسیس‌های آماده شود. این کار را برای همه هات داگ ها تکرار کنید.

 به خاطر داشته باشید که در این مرحله باید مواد را به دقت در سلفون بریزید و محکم گره بزنید تا در زمان پخت از هم نپاشند.

در این مرحله باید هات داگ‌ها را به مدت نیم ساعت تا یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خودشان را بگیرند و سفت شوند.

یک قابلمه بزرگ آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند.

 در ادامه هات داگ‌ها را از فریزر خارج کنید و در آب در حال جوش بیندازید.

 حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا هات داگ‌ها در آب بپزند و بعد آن‌ها را از قابلمه خارج کنید.

صبر کنید تا هات داگ‌ها کاملا خنک شوند، سپس سلفون دور آن‌ها را جدا کنید. مقداری روغن سرخ کردنی در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.

 هات داگ‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و همراه با گوجه فرنگی، خیارشور و کاهو داخل نان بگذارید و از طعم آن لذت ببرید.

برچسب ها: ساندویچهات داگفستفود تعداد بازديد: 9 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است