Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

برگر مرغ و سبزیجات

برگر مرغ و سبزیجات

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2-4 نفر

سینه مرغ چرخکرده ۵۰۰ گرم
هویج پخته و ریز خرد کرده یک دوم پیمانه
سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
ساقه کرفس جوان ریز خرد کرده ۱ ساقه
سس قرمز ۱ قاشق سوپخوری
پنیر ورقه‌ای  ریز خرد کرده 3 ورق
نمک و فلفل سفید به میزان لازم
پودر پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر نان باگت ۲ قاشق سوپخوری
سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد
کاهو، گوجه، خیارشور و نان برگر به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس تارتار
سس مایونز۵۰ گرم
خیارشور ریز خرد کرده ۲ عدد
جعفری ریز خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
پیاز ریز خرد کرده ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

آشپزباشی - معصومه فلاحی :

روش‌تهیه

مرغ، هویج، سس خردل، کرفس، سس قرمز، پنیر، نمک، فلفل و پاپریکا را مخلوط کنید تا یکدست شود. آنگاه پودر نان را اضافه کنید تا حالت چسبندگی پیدا
کند.
سپس مواد رایک ساعت در یخچال قرار دهید. حالا مواد را ۴‌قسمت کرده و هر قسمت را به شکل برگر در آورید و  در تابة‌ چربکرده برشته کنید. اینک روی نان سس تارتار بمالید و کاهو ،برگر، گوجه‌فرنگی و خیارشور  بگذارید و لایه دیگر نان را رویش قرار دهید.

روش تهیه سس تارتار
همه مواد را با هم مخلوط کنید.

یادآوری

 برای تهیه چیزبرگر، ۱ ورق پنیر روی برگر قرار دهید و به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر کمی آب شود.
 برای قارچ‌برگر از ۵۰ گرم قارچ تفت داده شده روی برگر استفاده کنید.

برچسب ها: سس تارتاربرگر مرغ و سبزیجاتهمبرگر مرغطرز تهیه همبرگر مرغطرز تهیه سس تارتارسس خردلپاپریکا تعداد بازديد: 951 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است