آشپزباشی - آرزو گنجی
مایه خمیر و نیمی از شیر ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس باقیمانده شیر، ماست، کره، نمک، فلفل، مایه خمیر عمل آمده و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود.
اکنون چانههایی به وزن 80 گرم از خمیر را بردارید و روی سطح آرد پاشیده با وردنه به شکل بیضی باز کنید.
اینک قدری از مایه گوشتی را رویش بریزید و دو لبه خمیر را اندکی روی گوشت تا کنید.
روی لبههای خمیر زرده تخممرغ بمالید و 20 دقیقه دیگر خمیر را کنار بگذارید تا حجمش 2 برابر شود. اینک پیده را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود.
روش تهیه مواد رویه
گوشت، پیاز، جعفری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.