Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

مینی پیده

مینی پیده

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٦-٨ نفر

مایه خمیر فوری  1 قاشق سوپخوری

شیر ولرم   500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

ماست   45 گرم

کره آبکرده  120 گرم

نمک  1 قاشق چایخوری

فلفل   یک دوم قاشق چایخوری

آرد  450 گرم

 مواد لازم رویه:

گوشت چرخکرده  200 گرم

پیاز رنده کرده   1 عدد

جعفری خرد کرده   30 گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

زرده تخم‌مرغ  1 عدد برای روی پیده

آشپزباشی - آرزو گنجی

مایه خمیر و نیمی از شیر ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس باقیمانده شیر، ماست، کره، نمک، فلفل، مایه خمیر عمل آمده و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش 2 برابر شود.

اکنون چانه‌هایی به وزن 80 گرم از خمیر را بردارید و روی سطح آرد پاشیده با وردنه به شکل بیضی باز کنید.

اینک قدری  از مایه گوشتی را رویش بریزید و دو لبه خمیر را اندکی روی گوشت تا کنید.

روی لبه‌های خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و 20 دقیقه دیگر خمیر را کنار بگذارید تا حجمش 2 برابر شود. اینک پیده را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی‌ رنگ شود.

 

روش تهیه مواد رویه

گوشت، پیاز، جعفری، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

برچسب ها: گوشتغذای گیاهیساندویچآشپزباشیغذای گوشتیمینی پیدهشور و شورین تعداد بازديد: 906 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است