آشپزباشی - فرخناز حاتمی
ژامبون را به اندازه نان تست برش بزنید.
آنگاه یک طرف نانهای تست را با سس خردل آغشته کنید.
حالا رویش یک ورق پنیر و دو ورق ژامبون و دوباره یک ورق پنیر و نان تست که رویش سس خردل زدهاید بگذارید.
سپس میتوانید این کار را دو بار تکرار کنید. اینک نمک و فلفل را به تخممرغ بیفزائید و مخلوط کنید.
حالا ساندویچها را به تخممرغ آغشته کنید، بعد در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف ساندویچ طلایی شود.
سپس صبر کنید تا قدری ساندویچ خنک شود. آنگاه با کارد تیز یا کار برقی آن را برش بزنید.
در غیر این صورت پنیر از لابهلای ساندویچ بیرون میزند.