آشپزباشی - کیان رنجبر :
روشتهیه
فيلة مرغ، فلفل سياه، فلفل قرمز و نمك را در كاسة مناسبي بريزيد و مخلوط كنيد و 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزهدار شود. آنگاه پياز و روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد تا پياز سبك شود. حالا قارچ را بيفزائيد و تفت دهيد. سپس فيلة مرغ و سس سويا را بيفزائيد و اجازه دهيد تا مرغ بپزد. اكنون درون نانها را با سس آغشته نمائيد و از مواد فراهم كرده رويش بريزيد و در صورت دلخواه با براكلي آن را بيارائيد.
روش تهية سس كاري شيرين: كره و پياز را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق بگذاريد، پيوسته هم بزنيد تا پياز نرم و سبك شود. آنگاه سير و آرد را افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا بوي خامي آرد گرفته شود. حالا ادوية كاري و آب مرغ را بيفزائيد و به سرعت هم بزنيد، تا سس غليظ شود، در انتها خامه و سيب را اضافه كنيد و قدري ديگر سس را بپزيد. اينك سس را از روي حرارت برداريد.