روشتهیه
به را تميز كنيد و دانههاي آن را جدا سازيد. سپس آب آن را بگيريد و از صافي رد كنيد. آنگاه شكر را با 4 ليوان آب روي حرارت ملايم بگذاريد و صبر كنيد تا شكر حل شود و دو سه جوش بزند. بعد از صافي رد كنيد و با آب به مخلوط كنيد. حالا روي حرارت بگذاريد تا شربت قوام بيايد. اكنون آبليمو را بيفزائيد. پس از آنكه چند جوش زد، از روي حرارت برداريد. اينك شربت آمادهي مصرف ميباشد.
نکته
ميوه نارس به بسيار قابض و شربت حاصل از آن براي درمان اسهال، خصوصا در بچهها بسيار مفيد است. ميوه و آب به براي زخمهاي دهاني، لثه و گلو بسيار سودمند ميباشد.