تحریریه ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی
كمپوت هلو را در صافی بریزید و آن را همراه با نیمی از قهوه، در كاسهدستگاه غذاساز بریزید و پوره كنید. آنگاه خامه را در ظرف مناسبی بریزید و اندكی با همزن برقی بزنید تا قدری سبك شود.
نیازی به فرم دادنش نیست. اكنون 250 میلیلیتر آب سرد را همراه با شكر قهوهای، دارچین، زنجفیل و آب كمپوت در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم به مدت 1 دقیقه بجوشانید.
سپس پوره هلو و باقیمانده قهوه را با هم مخلوط كنید و آن را به محلول ادویهای فراهم كرده بیفزائید. آنگاه نوشیدنی را بهطور مساوی در لیوانهای مناسب پذیرائی، بریزید و رویش را با خامه و پوست پرتقال بیارائید و میل كنید.