روشتهیه
ابتدا لیموترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا کرده و با عرق نعناع مخلوطکنید. خیارها را تمیز بشویید سپس با پوست رنده کنید و به مخلوط لیموترش + عرق نعناع اضافه کنید. در لیوان مورد نظر شربت سکنجبین بریزید سپس ترکیب خیار + لیموترش + عرق نعناع را اضافه کنید در نهایت آب + یخ را بریزید با برگ نعناع تازه و حلقههای لیموترش تزئین کنید در صورت تمایل میتوانید بهجای آب از آب گازدار استفاده کنید.
شربت خیار سکنجبین برای رهایی از گرمای تابستان گزینه بسیار مناسبی است بهطوریکه حرارت بدن را پایین میآورد و باعث میشود که گرمازده نشوید. طرز تهیه شربت خیار سکنجبین را اینجا بخوانید.
اگر در جستوجوی یک شربت گوارا، خوش عطر و دلپذیر برای عصرهای تابستان هستید پیشنهاد میکنیم یکبار شربت خیار سکنجبین را امتحان کنید. این شربت یکی از معروفترین نوشیدنیها در طب سنتی ایران است که جایگزین بسیار خوبی برای نوشیدنیهای صنعتی میباشد. سکنجبین یکی از بهترین مواد طبیعی صفرابر است. کبد انسان در طول روز مقدار مشخصی صفرا تولید میکند که این صفرا باید از طریق معده برای هضم بهتر مواد غذایی بهویژه غذاهای چرب به رودهها هدایت شود. اگر این صفرا از کیسه صفرا به رودهها نرود یا بهطورکلی کبد قادر به تولید آن به میزان کافی نباشد در این صورت اختلال در عملکرد دستگاه گوارش به وجود میآید.
در طب سنتی برای درمان این مسئله نوشیدن سکنجبین با آب را پیشنهاد میکنند که میتواند صفرای حبس شده در کبد را به بیرون هدایت کند. علاوه بر این شربت سکنجبین برای رهایی از گرمای تابستان نیز گزینه بسیار مناسبی است بهطوریکه حرارت بدن را پایین میآورد و باعث میشود که گرمازده نشوید. همچنین این شربت سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و استرس و اضطراب را کم و مشکلات معده را هم رفع میکند.