آشپزباشی- سرمه جلیلی
گوشت، پیاز، سیر، تخممرغ، گشنیز، سس کچاپ، سس خردل، زیره، آویشن، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و خوب ورز دهید.
آنگاه رویش را بپوشانید و یک ساعت در یخچال نگه دارید. سپس مواد فراهم کرده را دو قسمت کنید و با دست مرطوب به آن فرم همبرگر دهید و روی صفحه گریل آن را بپزید.
اینک همبرگر را به همراه پنیر ورقهای لای نان قرار دهید و چند دقیقه در فر گرم بگذارید تا پنیر اندکی آب شود.
حالا میتوانید برگر را در ظرف مناسبی بگذارید و با سبزیجات تازه بیارائید.