Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 خرداد 1397 - 19:27

فیلۀ ماهی تیلاپیا با سس زیتون

فیلۀ ماهی تیلاپیا با سس زیتون

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4-6 نفر

روغن زیتون  100 گرم

گشنیز خرد کرده  100 گرم

نمک به میزان لازم

آبلیموی تازه  از  2 لیمو

پودر سیر 1 قاشق چایخوری

پودر لیمو عمانی  یک‌دوم قاشق چایخوری

فیله ماهی یک کیلو

مواد لازم برای تهیه سس زیتون:

سس مایونز 5 قاشق سوپخوری

لیمو ترش از1لیمو 

شوید خرد کرده 3 قاشق سوپخوری

روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

سیر له کرده 3 حبه

زیتون بدون هسته له کرده  300 گرم

آشپزباشی - احسان عزتی

روغن زیتون، گشنیز، نمک، آبلیمو، پودر سیر و پودر لیمو عمانی را مخلوط نمائید. آنگاه فیله ماهی را با مواد فراهم کرده، مزه‌دار کنید و یک ساعت زیر پوشش در یخچال قرار دهید.

حالا ماهی را در تابه یا روی صفحه گریل برشته کنید. سپس ماهی برشته شده را در ظرف مناسبی قرار دهید و با سس فراهم کرده  سرو نمائید.

روش تهیه سس: سس مایونز، آبلیمو، شوید، روغن زیتون، سیر و زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: آشپزباشیعذای دریاییماهی تیلا پیافیله ماهی با سس زیتونفیله ماهی تیلا پیا با سس زیتونماهی خوشمزهاحسان عزتی تعداد بازديد: 324 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است