آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
شیره خرما، گلاب و آب سرد را مخلوط كنید. لیوانهای شربتخوری را با یخ پر كنید و مخلوط فراهمكرده را در لیوانها بریزید. حال جلّاب را با كشمش و خلال بادام بیارائید و میل كنید.
شیره خرما 6 قاشق سوپخوری
گلاب 4 قاشق سوپخوری
آب سرد حدود یك و یكدوم پیمانه
یخ به میزان لازم
كشمش طلایی 2 قاشق سوپخوری
دانه صنوبر یاخلال بادام 2 قاشق سوپخوری
آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
شیره خرما، گلاب و آب سرد را مخلوط كنید. لیوانهای شربتخوری را با یخ پر كنید و مخلوط فراهمكرده را در لیوانها بریزید. حال جلّاب را با كشمش و خلال بادام بیارائید و میل كنید.